BACK TO JOB SEARCH

Monteur 3-ploegendienst

Operations Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Als Servicemonteur (3-ploegen) onderhoud en verbeter je de veiligheid, duurzaamheid, inzetbaarheid en betrouwbaarheid van de productiemiddelen. Wij bouwen op je kennis en expertise als het gaat over het oplossen van storingen op mechanisch en elektrisch gebied. Je voornaamste werkgebied is de verpakkingsafdeling waar we Senseo Pads en Vacuümpakken produceren. Tevens hoort de Logistieke afdeling tot deze unit.  

Daarnaast ben je als Servicemonteur (3-ploegen) verantwoordelijk voor: 

 • Naast jouw vakmanschap om de technische werkzaamheden goed uit te voeren is het belangrijk dat je een actieve bijdrage levert aan het vinden van grondoorzaken om daarmee proactief storingen te voorkomen.
 • Je ondersteunt de productie bij het oplossen van knelpunten in het productieproces;
 • Je neemt deel aan verbeteractiviteiten en autonoom onderhoud.
 • In geval van ongeplande stilstand aan machines draag je bij aan het verhelpen/oplossen van de storing en denk je mee over preventieve maatregelen. Analyse van het probleem is hierbij cruciaal;
 • Je doet voorstellen voor preventieve maatregelen om storingen te voorkomen.

Waar kom je te werken?
In Nederland is de Koffiebranderij Utrecht (KBU) verantwoordelijk voor het produceren van de grootste koffieproducten in Nederland. Jaarlijks maken we meer dan 4 miljard koffiepads én ruim 100 miljoen pakken filterkoffie. Deze grootse prestatie wordt door ongeveer 250 medewerkers gerealiseerd, iets waar we trots op zijn maar ook elke dag proberen te verbeteren. Jij als Servicemonteur speelt daar een ontzettend belangrijke rol.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke mening en moedigen je aan deze te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Servicemonteur (3-ploegen), zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 3 opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek;
 • Indien je een mechanische achtergrond hebt, vragen wij een aanvullende opleiding Elektrisch Schakelen;
 • Je bent analytisch in het vinden van de grondoorzaak;
 • Je hebt een constructief kritische werkhouding;
 • Je bent resultaatgericht, kwaliteitsgerichtheid en neemt initiatief.

Deze functie is in een 3-ploegendienst.

Aanvullende informatie

De functie is ingedeeld in functiegroep 7 van de Coffee & Tea CAO

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 23 ADV dagen;
 • Goede ploegendiensttoeslag;
 • 13e maand;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeroen Bosman, Maintenance Teamleader, bereikbaar op 06-21489651. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je online reageren ter attentie van Valeria Calenici, Talent Acquisition Specialist. Een Pre-Employment Screening maakt onderdeel uit van de procedure.

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS
Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

 Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!